رنگها یکی از مشخصات غذاها می باشد که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها برای اسجاد فرآورده های جدید و یا بهبود کالا امری ضروری است و به همین دلیل مصرف رنگ در مواد غذایی روز به روز افزایش می یابد افزودن رنگ به اغذیه گاهی بلامانع و در برخی موارد مردود می باشد. در مواردی از رنگ برای خوش منظر نمودن و یا یکنواختی و متحدالشکل کردن محصولات استفاده می شود که بلامانع است گاهی هم برای مخفی کردن و پوشاندن و نامحسوس جلوه دادن عیوب و تقلبات فرآورده های غذایی به کار می رود که مجاز نمی باشد
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی استفاده ,غذایی ,مصرف ,مصرف کننده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تو بهترین خرید رو از ما داشته باش محرم 94 محرم 1394 دانلود مداحی محرم 94 کریمی نمایندگی فروش تعمیر کولر گازی اسپلیت دانلود رایگان ابزارفا ابزار وبلاگ ابزار سایت و ابزار رایگان وبلاگ روستای زیبای چراغ آباد و شهر هشتبندی???????? طراحی نما ساختمان و روف گاردن اموزشی